Lasse Larsen Byggefirma

Egsagervej 6
8230 Åbyhøj

Tlf 86 15 63 11
lasselarsenbyg.dk
ll@lasselarsenbyg.dk

Siden begyndelsen i 1975 har Lasse Larsens DNA været baseret på fire kernekompetencer, som vi anser som det essentielle i bestræbelserne på, at bygge det bedste hus til danskerne:
Trendsætter - vi er og ønsker at være på forkant med byggeriets og markedets tendenser, for at sikre konstant fornyelse og udvikling – ikke blot i vores byggerier, men også i måden vi driver forretning.

Kvalitetsbyggeri - vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken i vores nybyggede huse eller i vores rådgivning og service. Derfor anvender vi kun de bedst tænkelige materialer, der ikke blot giver det bedste og flotteste slutresultat, men også på sigt sikrer, at der spares på reparationer og vedligeholdelse.

Individuelle byggeløsninger - vores kunder har alle forskellige behov og ønsker til deres hus. Derfor tegner og bygger vi individuelle huse, hvor kunden selv sætter sit præg på husets arkitektur, design og indretning.

Åben og tillidsfuld dialog - at bygge hus er en stor beslutning. Derfor tager vi vores kunder i hånden gennem hele processen og sikrer gennem åben og tillidsfuld dialog med vores professionelle og engagerede byggerådgivere, byggeledere og håndværkere, at vores kunder er trygge ved at bygge med Lasse Larsen.

Læs om to projekter af Lasse Larsen Byggefirma:
Flot funkis
Flot funkis med udgangspunkt i grundens udfordringer