KFS boligbyg

Hagensvej 48
9530 Støvring

Tlf  98 37 21 81
www.kfs-boligbyg.dk
kontakt@kfs-boligbyg.dk

KFS Boligbyg skaber hjem, mennesker drømmer om. Vi tilpasser hvert byggeri efter individuelle ønsker, og har erfaringen og viljen til at give grundig rådgivning. Derfor sikrer vi fuld tryghed for vores kunder - fra start til slut.

Individuelt byggeri
Hver enkel kunde har individuelle behov og ønsker til sit hjem. Efter mange år i branchen véd vi, hvilke idéer, der er holdbare. Vi observerer markedet, lytter til vores kunder og hjælper dem med at sortere i valgmulighederne. Løsningerne er både individuelt tilpassede og langtidsholdbare.

Åbenhed og ærlighed
I løbet af en byggeproces er der et utal af materialer, farver og placeringer, man skal forholde sig til. Åbenhed og ærlighed er indbygget i vores DNA. Vi skaber overblik over valgmuligheder og konsekvenser – og vi siger vores mening - så vores kunder kan træffe deres valg på det bedst mulige grundlag.

Mere end mursten
Fornemmelsen du får, når du træder ind i dit nye hjem, skal være helt rigtig. Med erfaring fra over 1000 byggerier og en stor portion nysgerrighed, udfordrer og udvikler vi konstant vores fagligheder. Vi inddrager nøje udvalgte samarbejdspartnere, og vores kunder er sikret et æstetisk smukt hjem med den rette balance mellem funktion og design.

Læs om projekter af KFS Boligbyg:
Futura
ONE&ahalf