;

Søndervig Feriepark

Frifeldt Huse

Med fritidshuse gælder det ofte, at småt er godt. Især hvis indretningen er fornuftig, og hver enkelt detalje er gennemtænkt. Så er småt både godt, billigt og hyggeligt.

Frifeldt Huses fritidshuse i Søndervig Feriepark er baseret på gennemtænkt indretning. Husene er 60 kvadratmeter og indeholder to gode værelser og et stort badeværelse. Husets hjerte er det lyse køkkenalrum med glaspartier i begge ender og højt til loftet. Med plads og luft til at nyde hyggestunder med familie og venner.

De store vinduespartier sikrer et smukt lysindfald året rundt, og åbner huset mod naturen, så I kan følge med i årets gang lige uden for vinduet. Den store overdækkede terrasse mod syd og med direkte adgang fra køkkenalrummet gør det nemt at rykke livet udendørs, når vejret tillader det.

Søndervig-husene er opført i den stærke træsort nordsvensk gran, der sikrer et minimum af vedligehold i forhold til andre træhuse. Husene har et lavt energiforbrug og er naturligvis opført med den høje håndværksmæssige kvalitet, som Frifeldt Huse er kendt for.

Læs om Frifeldt Huse  

Læs om et andet projekt af Frifeldt Huse:
Cronborg i Skagen

x
Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere