Cronborg i Skagen

Frifeldt Huse

Klassiske Skagenhuse med gennemtænkt indretning, der giver plads til både fællesskab og individualitet. Og med direkte adgang til den barske nordjyske natur.

Med to værelser, et godt soveværelse og et lækkert stort køkkenalrum i sammenhæng med stuen, er Frifeldt Huses boliger ved Cronborg i Skagen ikke blot smukke. De er også indrettet, så de giver plads til hele familien. Uanset om man har lyst til at bruge tiden sammen – eller trække sig tilbage.

Omdrejningspunktet i huset er det lyse køkkenalrum og stuen, der har højt til loftet og store vinduespartier mod syd. Lige uden for vinduet er husets stenterrasse, så det er nemt at lukke sommeren ind – og rykke familielivet ud.

Huset er bygget i klassisk Skagenstil med gult sto-pus, rødt tegltag og hvide Skagen-vinduer. Der er to badeværelser med brus og en praktisk baggang med bryggers, der er adskilt fra husets entre. Og så kan man tilbygge carport til fritidshuset. Husene har et lavt energiforbrug og er naturligvis opført med den høje håndværksmæssige kvalitet, som Frifeldt Huse er kendt for.

Læs om Frifeldt Huse 

Læs om et andet projekt af Frifeldt Huse:
Søndervig feriepark