Arkitekt-huset Vejle A/S

Arkitekt-huset Vejle A/S
Fredericiavej 75
DK 7100 Vejle
Tlf. 75 72 19 00

www.arkitekt-huset.dk 
mail@arkitekt-huset.dk

Hos Arkitekt-huset begynder vores rejse sammen med dig med din drøm.

For at sige det helt kort, så tegner og bygger vi individuelle huse til mennesker, der vil have den ultimative og personlige bolig – og som ønsker at arbejde tæt sammen med os om at komme godt i mål.

Med opførelse af mere end 800 huse, har Arkitekt-huset Vejle et erfaringsgrundlag som arkitekt, der har været med til at skabe det koncept, som vi arbejder ud fra. Ideen er, at du vil blive mødt af os, som din professionelle sparrings- og samarbejdspartner, hvis du har et ønske om at bygge din egen drømmebolig.

Som din arkitekt er vi dermed din garanti for, at det hus, som vi får tegnet og planlagt ud fra dine og din families ønsker og behov, også bliver det hus, som I får - uden du skal bekymre dig om tidsfrister, kvalitet og byggemøder.

For at sikre dette, har vi egen byggeleder samt en række håndværksvirksomheder som nære samarbejdspartnere, hvor kvalitet og professionel stolthed kendetegner deres arbejde, og hvor vi har opnået en fælles forståelse for og kærlighed til det, som vi laver, gennem et mangeårigt samarbejde.

Vort motto er: Hvorfor et typehus, når du kan få et unikt arkitekttegnet hus til samme pris?