HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

Rydevej 15
7500 Holstebro

Tlf 96 95 14 86
www.arkitektkontor.dk
hvam@arkitektkontor.dk 

HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S blev grundlagt i 1983 af Egon Løgsted. På baggrund af et frugtbart samarbejde med lokale håndværksmestre, som ville afprøve nye muligheder, skabte HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S en række kvalitetsbyggerier i det midt- og vestjyske område. Firmaet har således forestået over 2700 byggeprojekter over hele landet.

HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S er et team af arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører - der tilsammen udgør den helhed, som er garantien for, at begrebet "gennemarbejdet" virkelig har substans. Firmet er på én gang et hold af individualister og et sammentømret team med fælles mål. Fokus er på detaljerne igennem hele byggeprocessen: fra den arkitektoniske vision til beslutningerne om valg af løsninger og frem til selve byggeprocessen og afleveringen.

HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S har kompetencerne inden for alle byggeriets faser og kan derfor tilbyde teknisk fagrådgivning, -totalrådgivning, -bygherrerådgivning mv. alt efter hvad der måtte være behov for.

Læs om to projekter af HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor:
Nybyggeri med VELFAC 200
VELFAC 200 ved Sunds Sø