Kom godt videre med gratis arkitektrådgivning

De rigtige vinduer og døre har en afgørende betydning for, hvordan din bolig ser ud. Derfor holder vi jævnligt åbent hus med arkitektrådgivning i VELFAC VinduesHuset i Rødovre og Horsens, hvor du kan booke 20 minutters rådgivning fra arkitekten – helt gratis.

Kom til lørdagsåbent i vores udstillinger og få gratis arkitektraadgivning

Her kan du læse mere om, hvad du kan forvente af rådgivningssamtalen og om, hvordan du bedst forbereder dig selv og arkitekten.

Du og din bolig er i centrum
Når du booker en tid til en rådgivningssnak med en arkitekt, tager han altid udgangspunkt i dig og i dine konkrete overvejelser. Husets stilart vil langt hen ad vejen definere, hvilken type vinduer der passer til huset, og arkitekten vil hjælpe med at finde en løsning, der passer naturligt til huset. Nu og da vil det være en mulighed at lave en radikalt anderledes løsning, og det vil i givet fald næsten altid være som et led i en større ombygning af huset. Her kan arkitektens input være med til at få udtrykket på plads.

En af arkitektens helt store styrker er, at han udover at have fingeren på pulsen også har en stor faglig viden om byggetraditioner og materialer. Derfor vil han kunne bidrage med et perspektiv, der rækker ud over trends og de strømninger, som mere eller mindre tilfældigt præger de løsninger, der er tilgængelige og moderne her og nu.

God forberedelse giver den bedste rådgivning
Du får den bedste rådgivning, hvis du forbereder både dig selv og arkitekten forud for samtalen. Jo flere billeder, tegninger og relevante dokumenter, du kan sende til arkitekten på forhånd, desto bedre mulighed har han for at forberede sig til jeres samtale.

Arkitekten vil i de fleste tilfælde kunne komme med forslag til, hvordan du lukker mere lys ind i din bolig uden at ødelægge husets arkitektur og æstetik.

Se her hvornår vi holder lørdagsåbent med gratis arkitekthjælp næste gang.

Det endelige valg er dit
Rådgivningssamtalen varer 20 minutter, så du kan ikke forvente at få en skræddersyet projektplan, men du får input, idéer og holdninger til dit projekt. Arkitekten vil givetvis have en holdning til farver og materialer, men det er din bolig og dit budget og dermed også et valg, du skal træffe sammen med din familie.