Få gratis arkitekthjælp til lørdagsåbent hos VELFAC den 27. juni

Står du foran en om- eller tilbygning til dit hus og har du brug for professionel rådgivning og vejledning? Så kom ind til VELFAC i Rødovre lørdag den 27. juni og få 20 minutters gratis arkitektrådgivning.

Kom til lørdagsåbent hos VELFAC i Rødovre den 27. juni. Vi har inviteret en arkitekt ind til at rådgive dig, hvis du besøger os i udstillingen. Du får 20 minutters gratis arkitekthjælp. Medbring en skitse eller foto af dit vinduesprojekt, og få arkitektens råd og vejledning til for eksempel valg af vinduernes farve, størrelse og placering.

Få mest ud af rådgivningen – tag dine tegninger med

Du kan få:

  • Håndtegnede skitseforslag til ændringer på projektet (ud fra dine tegninger)
  • Input til størrelse og placering af dine vinduer
  • Hjælp til farvevalg
  • Bekræftelse af de valg, du allerede har truffet

Book i dag – der er begrænsede pladser, så gå ikke glip af en unik mulighed for at få professionel sparring på dit projekt.

Læs mere om arkitekten nedenfor

 

 

Book et møde

Book et møde med en arkitektrådgiver på udvalgte lørdage i tidsrummet kl. 10.00-14.00. Du kan se i kalenderen, hvornår der er ledige tider. Du modtager en bekræftelse på mail med det samme.

 

 

Foto pa vej.jpg

Om arkitekten (Rødovre)

Kom og mød Mathias Engelbreth, som er uddannet Civilingeniør, med speciale indenfor arkitektur (Cand.polyt.ark).

Efter studietiden har Mathias arbejdet med udstillingsarkitektur, i altan-branchen og pt. i det private, hvor han til dagligt arbejder med proces- og bygherrerådgivning, projektledelse, projektering og byggeledelse.