Få gratis arkitekthjælp til lørdagsåbent hos VELFAC den 12. oktober

Står du foran en om- eller tilbygning til dit hus og har du brug for professionel rådgivning og vejledning? Så kom ind til VELFAC i Rødovre og Horsens lørdag den 12. oktober og få 20 minutters gratis arkitektrådgivning.

Kom til lørdagsåbent hos VELFAC i Horsens og Rødovre den 12. oktober. Vi har inviteret arkitekter ind til at rådgive dig, hvis du besøger os i udstillingerne. Du får 20 minutters gratis arkitekthjælp. Medbring en skitse eller foto af dit vinduesprojekt, og få arkitektens råd og vejledning til for eksempel valg af vinduernes farve, størrelse og placering.

Få mest ud af rådgivningen – tag dine tegninger med

Du kan få:

  • Håndtegnede skitseforslag til ændringer på projektet (ud fra dine tegninger)
  • Input til størrelse og placering af dine vinduer
  • Hjælp til farvevalg
  • Bekræftelse af de valg, du allerede har truffet

Book i dag – der er begrænsede pladser, så gå ikke glip af en unik mulighed for at få professionel sparring på dit projekt.

Læs mere om arkitekterne under formularen.

 

 


 

 Peter Hougaard.jpg

Om arkitekten (Horsens)

Kom og mød Peter Hougaard, Arkitekt MAA og og indehaver af egen tegnestue. Peter er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og har efter mange års arbejde som arkitekt på tegnestuer, valgt at beskæftige sig med rådgivning af private.

Peter selv siger: "De fleste vælger at købe hus lige der, hvor de synes bedst om at være, men den moderne familie har meget skiftende boligbehov. Det har derfor været min fornemmeste opgave at lytte og sikre at det arbejde, der blev udført på boligen var godt for familien, men også havde almene kvaliteter for fremtiden, så huset nemt kunne blive hjem for en ny familie.

Selvsagt ligger der også et stort lag af faglig viden og kunnen som jeg trækker på, og ser det som min fornemmeste opgave at give videre i nye projekter.

 

Foto pa vej.jpg

Om arkitekten (Rødovre)

Kom og mød Riko Lundqvist fra Novaform Arkitekter. Riko er Arkitekt MAA og har fokuseret på at skabe den optimale bolig i mange år.

Vi tegner rammerne om det gode liv. Det indebærer boligarkitektur, der altid stræber efter mødet mellem kunst og virkelighed indenfor jeres budgetrammer.