Dobbelt terrassedør lukker dagslyset ind

Med en dobbelt terrassedør fra VELFAC lukker du mere dagslys ind og åbner boligen op. Du får desuden mulighed for nemmere adgang til terrassen, så du kan nyde den mere.

Dobbelt terrassedør i god kvalitet og med hvide rammer

Uanset om du har en traditionel eller moderne vinduesløsning, har vi en terrassedør, der passer. Vi skræddersyr den dobbelte terrassedør, så den lever op til dine ønsker og krav om farve, størrelse og funktionalitet. Når du vælger en dobbelt terrassedør i træ/alu, får du et holdbart design i høj kvalitet, som du har glæde af i rigtig mange år.

Se mulighederne med terrassedøre fra VELFAC.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved en dobbelt terrassedør?

+

Med en dobbeltfløjet terrassedør får du en dobbelt så stor åbning til udelivet. Du får en større forbindelse mellem ude- og indelivet, så overgangen smelter mere sammen. Med dobbeltfløjeded terrassedøre er der en stor chance for, at du får åbnet helt op til udelivet.

Besøg vores udstilling og se alle fordelene

Hvad er fordelene ved en dobbelt terrassedør i træ/alu?

+

Med en kombination af træ og aluminium får du det bedste af to verdener. På ydersiden af terrassedøren sikrer aluminium en smal ramme, et moderne og tidløst udtryk samt en lang levetid. Desuden er der minimal vedligeholdelse. Fordelen ved træ på indersiden af terrassedørens ramme er, at det giver en høj energiperformance, god akustik og et varmt udtryk.

Hvorfor vælge terrassedøre fra VELFAC?

+

VELFAC terrassedøre er nemme at bruge. De har et let og stilfuldt design og giver et stort lysindtag. Samtidig matcher dørene vores vindueserier, så du får et smukt ensartet udseende i boligen. De kan tilpasses nøjagtigt til dine behov i alle henseender: størrelse, model, stil, farve, ruder, sprosser, samlinger osv.