Ny yderdør giver boligen nyt udtryk

Yderdøre i aluminium passer alle slag huse

En ny yderdør kan give din bolig et helt nyt udtryk. Du får mulighed for at få en dør, som er lavet på mål, og du kan vælge den farve og stil, der passer lige nøjagtig til resten af dit hjem. Kombineret med VELFAC vinduer får du en god sammenhæng og et design, der holder i mange år.

Nye yderdøre på mål - enten med eller uden glas

Du kan vælge mellem yderdøre med træ eller aluminium på ydersiden og også med glas, så døren passer perfekt til resten af huset. Du får desuden en sikker yderdør med kraftige beslag, der er indbrudstestet, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

Vi skræddersyr yderdøren, så den passer til dig og dine behov. Du kan vælge mellem den helt traditionelle yderdør, der er en pladedør, eller du kan vælge en rammedør, hvor du med glas kan sikre både mere lys indenfor og et bedre udsyn udad. Det giver en stor frihed og sikkerhed for at vælge rigtigt, når du vil forny din bolig. 

Hos VELFAC hjælper vi dig, så du træffer det helt rigtige valg. Kom ind i vores udstilling i Horsens eller Rødovre og se, rør og oplev din nye yderdør inden du køber.