Værd at vide, når du bor i en boligforening

I et lejlighedsbyggeri er der masser af ting at være opmærksom på, når det kommer til vinduerne. De kan nemlig være med til at reducere støj, sørge for frisk luft og holde ubudne gæster ude.

040A3870_680x350px.jpg

I en boligforening er der flere forskellige ting, der gør sig gældende i forhold til at skabe optimale forhold for beboeren. De rette vinduer er med til at sørge for et godt miljø indenfor, og det er derfor vigtigt, at alle overvejelser er taget med i betragtningen, når der er valgt de helt rette vinduer til foreningen.

Boligforeningsbrochure

Nyttig viden for medlemmer af boligforeninger, offentlige og private ejere af udlejningsejendomme, investorer m.fl., inden vigtige beslutninger om vinduesinvesteringer træffes.

 

Luk støjen ude

Støj fra trafikken kan være generende indenfor og bør så vidt muligt nedbringes. Der er heldigvis mulighed for at afhjælpe problemerne, hvis I skal udskifte vinduerne i din boligforening.

Med professionel rådgivning fra starten er I godt på vej til en løsning med mærkbar virkning.

Undgå uventede gæster

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg i sit hjem. Derfor er robuste vinduer og døre af afgørende betydning, så ubudne gæster holdes ude. Det handler om at vælge vinduer og døre med ekstra indbygget sikring, og som dermed gør det sværere for indbrudstyve at få adgang. 

Hos VELFAC tilbyder vi vinduer med en høj grad af indbrudssikring. I VELFAC Ribo er der indbygget en ekstra sikringspakke med forstærkede hængsler og kolver, sikkerhedsslutblik og sikkerhedslimede ruder. Det er med til at øge trygheden for dig og din familie.

Book et møde med os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre. Har du behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 110 200.