et samarbejde med udbytte

Dine fordele som VELFAC VinduesMester:

Når du samarbejder med VELFAC, står du aldrig alene. Ud over rådgivning, markedsføring og daglig kontakt, hjælper vi dig med at sikre, at dine kunder altid får et holdbart og professionelt resultat.

Som VinduesMester får du:

Produkttræning og faglig sparring

+

Som VinduesMester er det et kvalitetsstempel, at din viden om produkter og montage er følger udviklingen. Det er faktisk et krav at én (gerne flere) fra din virksomhed deltager i produkttræning minimum hvert andet år.

Faste kontaktpersoner til salg og service

+

Det er nemt og bekvemt, når du kender din kontakt her - og de kender dig. Derfor får du altid en fast kontaktperson i både salg og service som ved, hvad du taler om.

Prisoverslag på kun 24 timer

+

Et hurtigt svar til din kunde er også et konkurrenceparameter. Som VinduesMester kan du få et prisoverslag på kun 24 timer, så du kan vende hurtigt tilbage til kunden.

Hvis det kun drejer sig om enkelte elementer, så prøv at ringe til din kontaktperson. Så kan det måske klares over telefonen.

Øget synlighed sammen med VELFAC

+

Hjælp til markedsføring

+

Startpakke

Attraktiv bonusordning

+

Det kan betale sig at vælge VELFAC

Fyraftensmøder og sociale arrangementer

+

 

HUSK: Det er gratis at være VinduesMester

Hør mere om dine nye muligheder med VELFAC

Du altid kan ringe til os på tlf. 70 110 200 eller sende en mail, hvis du kan se potentialet i et tættere samarbejde med VELFAC. Vi kommer også gerne forbi dig til en snak.

 

Download konkurrence-flyer her

Guide til brug af VELFAC logo