Omtanke for miljø og klima

Kroeyersplads_cropped_680x350px.jpg

Vi leverer energieffektive vinduer til passivhuse såvel som almindeligt boligbyggeri. Vores 3-lagsvindue VELFAC 200 ENERGY er bl.a. A-mærket og lever op til kommende U-værdi-krav i både BR15 og BR20. På den måde bidrager vores vinduer til at reducere bygningers varmetab såvel som deres CO2-udledning. På vores hjemmeside kan du ved hjælp af en formular beregne din energibesparelse i forbindelse med en vinduesudskiftning.

Prøv energiberegneren her. 

Som Danmarks førende vinduesproducent er vi meget bevidste om vores ansvar over for både mennesker, miljø og samfund. Lige siden vores grundlæggelse i 1965 har klimahensyn og omtanke for miljøet sat sit præg på vores produkter.

Vores vinduer har fundet anvendelse i nogle af det danske byggeris mest bæredygtige spydspidsprojekter. Derudover er vores vinduer velegnede til brug i LEED-, BREEAM- og DGNB-certificeret byggeri. De er desuden omfattet af Dansk Indeklima Mærkning (DIM). Læs mere her.

Rådgivning og service
Som professionel samarbejdspartner yder vi rådgivning og teknisk support baseret på ekspertviden, data og kvalificeret know-how til både projekterende og udførende.

Vi har derfor længe været det foretrukne valg for rådgivere, der har haft behov for en professionel sparringspartner og leverandør af kvalitetsløsninger til bæredygtigt byggeri.  

Referencer
Vores vinduer indgår i nogle af det danske byggeris mest bæredygtige spydspidsprojekter. Blandt de mest aktuelle kan nævnes Green Solution House og Futurehuset på Bornholm samt det MIPIM Award-vindende projekt Krøyers Plads i København. Læs mere om vores mange projekter her.

Design til adskillelse   
Vi tror på vigtigheden af at undgå unødigt spild af værdifulde ressourcer i forbindelse med vores produkters livscyklus. F.eks. består vores produktserie VELFAC 200 af 93 pct. genanvendelige komponenter, som er fremstillet af naturens egne materialer. Samtidig er produkterne designet, så de let kan skilles helt ad i enkeltdele, der kan behandles som separate og rene materialefraktioner.

På den måde er langt størstedelen af produkternes indgående materialer i stand til at gennemgå en livscyklus, hvor de efter endt levetid kan genbruges til eks. nye byggematerialer.  Vi har løbende fokus på ressourcernes langsigtede recirkulering og øger derfor løbende andelen af materialer, der kan genanvendes, i vores produkter.