Facility management

Med VELFAC Facility Management sparer du både tid og penge. Vi tager nemlig hånd om hele processen også efter din vinduesordre er afgivet og sat i produktion.

Forskellig farvede vinduer bringer liv til arbejdspladsen

I VELFAC vil vi gerne hjælpe dig så meget som muligt i hele byggeprocessen. Derfor gør vi det endnu nemmere for dig at arbejde med vores vinduer og døre på større byggeprojekter.

En god begyndelse - montageopstart
Facility Management starter med, at en key account manager og en servicemontør fra VELFAC møder op på byggepladsen i forbindelse med levering af det første parti vinduer. Sammen gennemgår I den konkrete leverance og aftaler nærmere om eventuelle efterfølgende leverancer. Servicemontøren rådgiver dig og demonstrerer den mest effektive metode til at montere vinduerne.

Vi er med hele vejen
Derefter følger VELFAC løbende op på sagen helt frem til, at byggeriet er afsluttet. Måske har du brug for rådgivning om montage flere gange i løbet af processen, og her står vi til fuld rådighed. Det kan for eksempel være, når der er tale om forskellige åbnefunktioner og forskellige placeringer i facaden, ved brug af fyldningselementer og ved montering af ekstra tilbehør som for eksempel udvendig solafskærmning. 

Når byggeriet er afsluttet, vejleder vi om vedligeholdelsen af de leverede vinduer og døre. Til sidst aftaler vi et byggesyn efter et år eller mere, og her deltager VELFAC også i justering af evt. vedligeholdelsesplaner. 

VELFAC Facility Management

  • Rådgivning om effektiv montage og håndtering af de konkrete vinduer til projektet
  • Montageopstart på pladsen
  • Kontrol af leverancer
  • Tidsplan for udbedring af eventuelle fejl, mangler, skader eller ændringer
  • Fast kontaktperson i VELFAC Serviceafdeling tilknyttet projektet
  • Byggepladsbistand
  • Deltagelse i et års gennemgang
  • Deltagelse i 5 års gennemgang

Kontakt os på tlf. 70 110 200, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få VELFAC Facility Management på dit næste projekt.