Optimér din projektering med den rette rådgivning

Med professionel sparring og hjælp til at optimere din projektering, har du nemmere ved blandt andet at gardere dig mod risikoen for budgetoverskridelser, tidskrævende rettelsesblade og uhensigtsmæssige processer på byggepladsen.

Rådgivningshjul med fokus på Optimering

Uanset om du projekterer et nyt erhvervsbyggeri eller en renovering i den almene boligsektor, kan du spare værdifulde ressourcer gennem sparring og målrettet optimering.

Hold budgettet med god planlægning

Hvilke løsninger er optimale i dit projekt? Vi rådgiver dig om de muligheder og løsninger, som du har brug for i lyset af både projektkrav, designmæssige ønsker og budgetrammen for at afklare alle relevante spørgsmål i god tid.

Brug os til blandt andet at få lavet et tjek af

  • dit udbudsmateriale
  • relevante alternativer og løsninger
  • design og funktion
  • Leverance

Vi kan sparre med dig, så du er sikker på, at de beskrevne vinduesløsninger er optimale i projektet i forhold til det aktuelle budget.   

Spar tid og bliv mere effektiv

Ved at trække på vores rådgivning kan du undgå at skulle bruge tid på fx rettelsesblade, når først sagen er kommet i udbud. Du slipper desuden for at specificere løsninger, som måske ville blive unødigt fordyrende i forhold til behovet og de krav, der stilles i projektet. 

Det giver dig et solidt og gennemarbejdet grundlag arbejde ud fra, så du har bedre forudsætninger for at nå i mål inden for projektets budgetmæssige rammer. Samtidig sparer du tid, for du slipper for selv at bruge ressourcer på optimering af løsningerne, da vi fra starten giver dig den sparring og de oplysninger, du har brug for, så du kan træffe et oplyst og informeret vinduesvalg.

Gør processen så smidig som muligt

Du kan også bruge vores rådgivning i forhold til at få optimeret selve vinduesleverancen på byggepladsen, så vinduerne bliver leveret i den rækkefølge og på de tidspunkter og steder, hvor det passer bedst ind i de udførendes arbejdsprocesser. Det gør planlægningen lettere for dig, når vi sammen kan sikre smidig og fleksibel levering, der er optimeret efter de konkrete forhold på byggepladsen.

Kontakt os derfor allerede fra starten af projektet. Vi står altid til rådighed og kommer gerne forbi på tegnestuen til en uforpligtende snak om de muligheder, du har for optimering af vinduesløsningerne i dit næste projekt.