Tænk alle vinduets funktioner ind i projektet

Hvilke vinduesfunktioner har du brug for? Og hvordan sikrer du, at myndighedskrav, brugernes behov og ønskerne til vinduesdesignet bliver tilgodeset mest hensigtsmæssigt? Det kan du få styr på med vores 360 graders rådgivning, der fra starten giver dig de bedste forudsætninger for et flot og funktionelt resultat.

Rådgivningshjul med fokus på Funktion

Uanset om dine vinduer skal leveres med pudsefunktion eller paskvilgreb, om de skal fungere som redningsåbninger eller være udstyret med sikkerhedsglas, får du sparring hos VELFAC. Det betyder, at du sparer tid og kommer endnu bedre fra start i projektet.

Vi hjælper dig med et overblik over dine muligheder, og du får optimale forudsætninger for konkret at kunne indfri de specifikke krav i dit projekt uden unødige kompromiser. Samtidig sikrer vi, at de funktioner, du har brug for, fra starten tænkes ind i helheden, så vi også tager hensyn til fx energikrav, bæredygtighed, indeklima og eventuelle lydkrav.

Funktionalitet og design uden kompromis

Står du med brandmyndighedskrav, der kræver tilpasning og en særlig placering af vinduerne i forbindelse med krav om redningsåbninger, kan vi bidrage med de nødvendige specifikationer og beregninger, så alt bliver tænkt ind i designfasen. På den måde undgår du at skulle ændre på noget senere i forløbet, ligesom du undgår selv at skulle indhente de relevante informationer og lave beregningerne. 

Der kan også være fokus på minimering af driftsomkostninger, og at der eventuelt skal være åbnefunktioner med integreret pudsefunktion, eller at der stilles særlige krav til ventilationsmulighederne i forhold til støj. Vinduets funktion kan have stor betydning i disse tilfælde. Med mange års erfaring, ekspertviden og professionel sparring er du hjulpet godt på vej, og det får du hos VELFAC.

Voss Fass2

Unikke projekter kræver unikke løsninger

Den helt rette rådgivning fra starten af dit projekt gør det muligt for dig at optimere vinduesløsningen med yderligere funktioner, der nemt integreres fuldstændigt i designet. Det kan tilbehør i form af eksempelvis greb eller glas, der styrker indbrudssikkerheden, nemmere pudsefunktioner, indbygget børnesikring eller særlige greb, der egner sig til eksempelvis plejeboliger eller ældrecentre.

Vi sikrer fra starten, at du får mulighed for at tage stilling til alle alternativer, så intet overlades til tilfældighederne og du opnår den optimale funktionalitet i vinduerne inden for budgetrammen.