VELFAC bidrager til DGNB-certificering af bæredygtigt byggeri

Vi har samlet og klargjort DGNB-dokumentationspakker for de forskellige VELFAC produktserier, som letter både dit og DGNB-auditorens arbejde væsentligt. Nemmere bliver det ikke, når du skal projektere dit næste DGNB-byggeri.

Rådgivningshjul med fokus på DGNB


VELFAC bidrager til certificering af bæredygtigt byggeri

Der findes forskellige frivillige certificeringsordninger inden for bæredygtigt byggeri som fx LEED, BREAM og DGNB. Green Building Council Denmark, som er det uvildige overordnede råd for bæredygtigt og miljørigtigt byggeri i Danmark, har valgt den tyske certificeringsordning DGNB som standard til udbredelsen af bæredygtigt byggeri i Danmark. DGNB-certificering skal gøre det nemmere at sammenligne forskellige byggerier ud fra fælles kriterier.


Hvilke kriterier er relevante?

Ved udelukkende at holde fokus på de kriterier, der er relevante for VELFAC produkterne, og som du har brug for til DGNB-certificering i dit projekt, får du et nemmere overblik - også ved en præ-certificering. Vi kan på den måde også hjælpe dig til hurtigere at få lavet en sagsspecifik livscyklusvurdering på baggrund af data om mængden af glas, aluminium og træ i vindues- og dørløsningerne. Vores tilgang er, at det skal være så nemt som muligt at bygge bæredygtigt - derfor vil vi gerne bidrage positivt til dialogen.


DGNB-dokumentationspakker

Hos VELFAC følger vi Green Building Council Denmark og har kortlagt, hvordan vores produkter bidrager til DGNB-kriterierne, der senest er blevet opdateret i 2020. Sammen med Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S har vi udarbejdet dokumentation for de DGNB-kriterier, der er relevante for VELFAC produkter.

Vi har gjort det nemt at tilgå vores DGNB-dokumentation og certifikater i såkaldte dokumentationspakker online, der er brugbare i forbindelse med dokumentation af dit næste DGNB-byggeri med VELFAC. Dokumentationspakkerne er inddelt efter produktserie.


Download dokumentation

Hent VELFAC DGNB-dokumentation 2020

Til certificeringen af dit næste DGNB-byggeprojekt finder du her vores DGNB-materiale med de kriterier, der er relevante for VELFAC produktserierne, og som lever op til de nye DGNB-kriterier og krav for 2020.

Hent VELFAC DGNB-dokumentationspakke 2020

Her henter du nemt produktdokumentation og certifikater gældende for hver enkelt produktserie.

Hent VELFAC DGNB-dokumentation 2016