Nye vinduer i boligforeningen?

Med VELFAC får I styr på alt fra energi til vedligeholdelse og indbrudssikkerhed, når I skal have nye vinduer i boligforeningen.

VZ6B9478_680x350px.jpgFrygten for indbrud, nem vedligeholdelse og et lavt energiforbrug er tre vigtige faktorer, når vinduerne skal skiftes i en boligforening. Derfor er det vigtigt med den helt rette rådgivning og vinduer i højeste kvalitet. De skal kunne holde i mange år - både når der er tale om kvalitet og udseende.

Hos VELFAC får du og din boligforening rådgivning om alle disse ting og meget mere. Vi arbejder desuden sammen med en række anerkendte og erfarne rådgivervirksomheder, der helt sikkert vil kunne hjælpe din boligforening med jeres byggeprojekter. 

Book et møde med os - så kommer vi gerne forbi og rådgiver om vinduer og lige netop de ting, I har behov for i Jeres boligforening. Se også vores tjekliste, hvor du får et overblik over de ting, som I bør være opmærksomme på i din boligforening, når I skal have nye vinduer.

Har du behov for yderligere information, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 110 200.

Boligforeningsbrochure

Nyttig viden for medlemmer af boligforeninger, offentlige og private ejere af udlejningsejendomme, investorer m.fl., inden vigtige beslutninger om vinduesinvesteringer træffes.