Døre

Byd velkommen med stil og forbind hus og have optimalt

Hvilken slags hoveddør kunne du tænke dig at gå ind af hver dag? Vi giver dig inspiration til at sammesætte lige nøjagtig den hoveddør, du kunne tænke dig.

Med skydedøre og terrassedøre kan du lukke ekstra meget dagslys ind og samtidig lade hus og have smelte sammen på fineste vis. Vi viser dig mulighederne.

Hvilken dørtype er du på udkig efter?

image
Hoveddøre

Hoveddør, entrédør, yderdør, facadedør - kært barn har mange navne. Se de mange muligheder for at sammensætte lige præcis den dør, du gerne vil have.

image
Skydedøre

Med skydedøre får du masser af frisk luft og dagslys ind i boligen. Desuden får du en glidende overgang mellem inde- og udelivet.

image
Have- og terrassedøre

Se det store udvalg af terrassedøre, som enkelt eller dobbeltdøre, der passer til vores vinduesserier.

image

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få en skræddersyet løsning

Med VELFAC vinduer og døre findes der ikke en standard. Alle vores vinduer og døre bliver lavet efter mål, så de passer nøjagtig til din bolig.
image

Sammensæt selv hoveddøren til dit hjem

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

image

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Størrelser? Vi laver kun døre på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.