Privatlivspolitik for VELFAC Smart Security

- For brug af TaHoma udviklet af SOMFY.

1. INTRODUKTION

VELFAC A/S
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
CVR. 24347214

(herefter benævnt VELFAC) er forhandler af VELFAC Smart Security produkter (vinduessensorer og SOMFY TaHoma). VELFAC moderselskab, DOVISTA A/S er underleverandør til VELFAC og modtager de persondata, du indtaster, når du aktiverer dine VELFAC Smart Security produkter. VELFAC er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare din persondata.

2. HVILKEN PERSONDATA INDSAMLER VI

VELFAC indsamler IP-adresse, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt de oplysninger i form af tekst, billeder og svar på spørgsmål, som du måtte give SOMFY eller VELFAC ved brug af SOMFY TaHoma (herefter benævnt persondata eller data). VELFAC indsamler endvidere data om, hvornår og hvor ofte dine VELFAC produkter benyttes (fx åbne- og lukkefunktionen).

3. FORMÅLET MED AT INDSAMLE PERSONDATA

3.1. Levering og vedligeholdelse af vores produkter

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at levere vores produkter herunder at sørge for, at systemet er konfigureret ved modtagelse. Ligeledes anvender vi dataene til at give dig information om vedligeholdelse og service af dine VELFAC Smart Security produkter, samt løbende forbedre dine tilsluttede tjenester og løsninger.

Åben/luk registreringer: Når et produkt med en sensor bliver åbnet eller lukket, vil dette blive registreret. Herved kan vi informere dig om vedligehold og service tilpasset det enkelte produkt og dets specifikke anvendelse. Nedenstående kan du se de specifikke beskeder, vi vil sende dig baseret på dine produkters anvendelse.

3.1-levering-og-vedligeholdelse-af-vores-produkter-tabel.png

Endeligt bruger vi også dine oplysninger til at svare dig, når du kontakter os.

3.2 Evaluering

Evaluering af forløbet vil kunne forekomme via e-mail, telefon, sms, online beskedservices eller almindeligt brev, såfremt disse kontaktoplysninger er oplyst.

4. HVEM HAR ADGANG TIL DIN PERSONDATA

Relevante medarbejdere fra vores underleverandør, DOVISTA A/S har adgang til din persondata med det formål at behandle persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål.

Herudover vil din persondata blive opbevaret af eller overført til DOVISTA A/S og SOMFY, som er underlagt de samme vilkår og betingelser, som er beskrevet i denne politik.

5. OPBEVARING OG SLETNING AF PERSONDATA

VELFAC opbevarer din persondata lige så længe, som det er nødvendigt til de ovennævnte formål, dvs. ligeså længe systemet er funktionsdygtigt.

5.1. Garanti

Du kan se de aktuelle garantiperioder på https://velfac.dk/Kundesupport/Garanti/

5.2. Service og tilbehør

Fremsendte henvendelser til VELFAC serviceafdeling via hjemmesideformular eller sendt til en VELFAC e-mailadresse, vil blive opbevaret i op til 730 dage efter din henvendelse er afklaret.

6. ADGANG TIL AT RETTE, ÆNDRE OG SLETTE DIN PERSONDATA

Du har ret til at henvende dig til VELFAC og spørge om adgang til en oversigt over, hvilke kategorier af persondata som VELFAC opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Dog er denne ret genstand for lovmæssige undtagelser. Enhver henvendelse skal rettes til privacypolicy@velfac.com.

7. KLAGEMULIGHED

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

8. SERVERE

Persondata bliver opbevaret på servere, som er placeret i Europa. Leverandører har tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads med det formål at sikre din persondata.

9. COOKIES

Du kan læse vores cookiepolitik her
https://velfac.dk/Om-VELFAC-vinduer/privatlivspolitik/cookiepolitik/.

10. TILFØJELSER TIL PERSONDATAPOLITIKKEN

VELFAC kan til enhver tid revidere eller opdatere denne politik. VELFAC opfordrer derfor brugerne til at løbende at læse denne politik.

11. KONTAKT

Enhver henvendelse kan fremsættes til: privacypolicy@velfac.com
Yderligere info om Somfy's retningslinjer for beskyttelse af personoplysninger kan findes her https://www.somfy.dk/personoplysninger.