Varemærket VELFAC

VELFAC er et af vinduesbranchens stærkeste varemærker – eller brands. Og vi ved, at det forpligter. Derfor udvikler vi konstant nye og forbedrede konstruktioner, og arbejder med at optimere alle processer omkring rådgivning og levering.

Designer bolig med mønsterbrydende vinduer skaber udskillelse fra generelle boligbyggerier

Hos VELFAC lever og ånder vi for, at vores vinduer og døre lever op til dine forventninger og til det fundamentale løfte, vi giver alle vores kunder: Hos VELFAC får du Vinduer for livet.

Det betyder, at vi har fokus på 4 væsentlige forhold som din vinduesleverandør – vi kalder det vores brand-parametre:

Design

+

VELFAC er vinduesbranchens førende design-brand. VELFAC forbindes med stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger. 

Et minimalistisk udtryk, smalle rammer og minimal vedligeholdelse har været centrale elementer i VELFAC vinduesdesign siden det første VELFAC vindue blev introduceret for mere end 50 år siden.

For os handler design også  om meget mere end at formgive smukke vinduer. Godt design skal også være funktionelt, holdbart og bæredygtigt.

Kvalitet

+

Kvalitet
Vores høje kvalitetskrav kommer til udtryk i en lang række produktspecifikke egenskaber som fx funktionalitet, lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Men, VELFAC kvalitet er også rigtigt mange andre ting. Hos VELFAC kan du forvente, at vi løser din opgave med stor omhu, fleksibilitet og højt serviceniveau lige fra første kontakt til vinduerne er leveret og monteret.

Værdi for livet

+

Hos VELFAC vil vi ikke bare sælge vinduer. Vi bringer liv, lys og luft til mennesker

Vinduet har afgørende betydning for bygningens viuselle udtryk, men måden som vinduet anvendes på, en tilsvarende vigtig rolle. Et smukt design er kun smukt, hvis det indgår i den rigtige sammenhæng og på den rigtige måde.

Vi ønsker at give vores kunder det optimale udbytte af vindueskøbet. Det forudsætter god rådgivning. Vi betegner vores rådgivningskoncept ’360 graders rådgivning’ fordi vi tager højde for både detaljen og helheden. 

Du kan læse mere om VELFAC 360 graders rådgivning her.

Energi

+

VELFAC produktudvikler med fokus på energi- og miljørigtige løsninger. Alle produkter er udviklet med henblik på maksimal udnyttelse af det naturlige dagslys. Funktionalitet og design er i højsæde, både når vi udvikler og sælger vores produkter.

Når du vælger VELFAC, får du derfor som standard nogle af markedets mest energibesparende vinduer. Så hvorfor nøjes, når du kan få VELFAC – Vinduer for livet.

Du kan læse mere om VELFAC og energi her.