Renovering i Humlebæk

egholm ARKITEKTUR

Originalt længehus opført som statslånshus i 1950. Med kun et enkelt vindue til haven manglede huset i den grad lys og kontakt til de grønne omgivelser. Eksisterende udestue blev fjernet. Tilbygningen blev bygget op som en reel forlængelse af huset i både stue- og 1. salsplan. Derved blev der plads til nyt køkken og soveværelse på 1.sal. Udover dette havde husets alder sat sit præg på både tag og gulve, og alle tekniske installationer samt kælder stod foran gennemgribende renovering.

Skunke og gangarealer samt lofter på 1. salen blev sløjfet for derved at frembringe større og bedre rumlig sammenhæng. Dermed blev huset meget mere luftigt med kig og retninger på kryds og tværs – og ikke to rum opleves ens.Ved at forlænge gulvene i stueplanet ud på forskellige terrassedæk og lave gulv til loft vinduer fremkommer udearealer, som opleves som en forstørrelse af rummet. Huset blev renoveret i 2012 med VELFAC 200 vinduer.

Læs om egholm ARKITEKTUR

Læs om et andet projekt af egholm ARKITEKTUR.
Nybyggeri i Hobro. 

x
Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere