Kurser hos VELFAC

Spejlrefleks på Velfacs pæne vinduer med brede rammer

Produktkursus
Tømrermestre og svende kan komme gratis på VELFAC kursus og få den nyeste viden om vinduer. På et typisk VELFAC produktkursus genenmgår vi produkterne, og der arbejdes praktisk med montage og justering under vejledning af en VELFAC kursusleder. Vores produktkurser afvikles i fuldt udstyrede faglokaler på erhversskoler i Jylland og på Sjælland. Et VELFAC produktkursus varer en dag. Hold øje med hjemmesiden og vores nyhedsbrev for det førstkommende kursus.

Indhold

  • Produktgennemgang
  • Montageteori og kvalitetssikring
  • Finish og sikkerhed
  • Funktionsgennemgang
  • Justeringsmuligheder
  • Glas- og grebsudskiftning

 

Tilmeld dig ved at kontakte Donald Ivarsen på mobil 2024 8568 eller på mail di@VELFAC.dk

___________________________________

Bygningsreglement 2015
Hvordan er reglerne om vinduer i Bygningsreglementet? VELFAC genenmgår dem, og vi runder alle de vigtige ting, man skal være opmærkom på i forhold til vinduer. Kurset varer ½ dag.

___________________________________

Salgstræning - for mester og salgsmedarbejdere
Vil du vide mere om, hvordan du bedst rådigver dine kunder og arbejder med salg? Så er dette kursus noget for dig. Du får viden om den effektive salgssamtale, at forstå kundens ønsker og udfordringer, at skabe interesse og at åbne døren, hvis salget er svært.

___________________________________

VinduesMester kursus
For at opnå certificering som VinduesMester skal mester gennemgå et obligatorisk VinduesMester kursus. Herudover tilbyder vi vores certificerede VinduesMester en række specialkurser og temamøder, som de får direkte besked om.

Tilmeld dig her

Bestil vinduer

x
Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere